Aktuelt

Ann Roiy Delman, (i midten) fra “den fynske sorggruppe for børn og unge”, fik d. 8. jan. overrakt 10.000.- kr. som Rotary og Inner Wheel, Odense har doneret til en afslutningstur for en sorggruppe.

_______________________

Søndag d. 7. januar 2018, til Sct. Georgsgildernes Nytårkur, modtog foreningen en flot donation fra 4. Sct. Georgsgilde i Odense .

Mandag d. 20. november 2018 havde vi en fantastisk koncertaften på Magasinet, Brandts Klædefabrik.
Tak til publikum, tak til de optrædende og alle de frivillige hjælpere som gjorde, at vi fik en uforglemmelig aften, hvor der var underholdning for alle aldersgrupper. Dejligt vi kunne lave sådan en aften og samtidig gøre foreningen mere synlig. Som arrangør kan vi kun glæde os over denne debut som koncertarrangør.

Søndag d. 6. november modtog foreningen i forbindelse med Den Humanitære Fond’ s Koncert i Odense Koncerthus, donation til støtte af arbejdet med børn og unge som har mistet.

Torsdag d. 3. november blev foreningen betænkt med en del af overskuddet fra den nu nedlagte Den lille Klub under Inner Wheel Klub.

Den fynske sorggruppe for børn og unge modtog d. 13. oktober en kærkommen gave fra Fionia Fonden. Foreningens formand, Ole Nielsen, og foreningens kasserer, Leif Frydenlund, repræsenterede foreningen ved overrækkelsen.

Disse donationer er af uvurderlig støtte for foreningens arbejde med henblik på at hjælpe børn og unge, som står i en udsat position p.g.a. tab af et nærtstående familiemedlem, og vi er meget taknemmelige.

fionia-pris